top of page

KASVOHOIDOT

IMG_4244_edited_edited.jpg
IMG_4236_edited.jpg
IMG_4210%202_edited.jpg

Palveluiden hinnasto voimassa alkaen 1.6.2023

PIKAKASVOHOITO

Kaipaako ihosi pientä freesausta? Varaa siinä tapauksessa aika pikakasvohoitoon! Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteen. 

50€ (30 min)

PERUSKASVOHOITO

Hoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan ihotyypin mukaisesti. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, analyysi, kuorinta, kevyt mekaaninen puhdistus, kevyt hieronta, kasvonaamio sekä hoitovoiteet ja kotihoidon läpikäyminen. Hoito sopii kaikenikäisille.

65€ (1h)

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Kokonaisvaltainen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan suunniteltu kasvohoito. Sisältää ihonpuhdistuksen mahdollisesti laitteella sekä rentouttavan klassisen kasvojen- ja dekolteen hieronnan.

105€ (1h 45min)

NUOREN IHON KASVOHOITO

Sopii nuorelle ja satunnaisesti epäpuhtaalle iholle. Sisältää ihonpuhdistuksen, kevyen kuorinnan, mekaaninen puhdistus (mahdollinen), naamio, dekoltee -alueen hieronnan sekä loppuvoiteet.

60€ (45min)

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

Hoito sopii iholle, jossa on paljon epäpuhtauksia. Tämä sopii erinomaisesti myös nuorelle iholle. Hoito sisältää peruskasvohoidon lisäksi kattavan mekaanisen ihonpuhdistuksen. 

88€ (1h 15min)

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultaäänilaite syväpuhdistaa sekä kosteuttaa ihoa. Laitteen avulla epäpuhtaudet nousevat pintaan täysin kivuttomasti. Ihosi saa tehokkaan kosteutuksen ja raikkaan tunteen. Sisältää alkupuhdistuksen, ultaäänipuhdistuksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen, tehoaineen imeytyksen kasvojen hieronnan yhteydessä, kasvonaamion ja hoitovoiteet. Voidaan toteuttaa sarjahoitona, jolla saadaan paras mahdollinen lopputulos. Hoito ei sovellu raskaana oleville. 

88€ (1h 15min)

BION SIGNATURE EXPERT -HOIDOT

Tulokselliset BiON Signature Expert - hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen erikoishoitojen painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit , jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia.

 

Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan.

Klikkaa kuvakkeita saadaksesi lisätietoa!

Bion-hoidot
Water

Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta. Pintakuivalle ja elottomalle iholle.

Sand Texture

Ihoa tasapainottava ihonpuhdistushoito epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiseen iholle.

Fluffy Clouds

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito. Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle.

Water

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, glykolihappo 30% ja maitohappo 35%, tarjoavat tehokkaimmat hoitotuloksemme monenlaisiin ihonhoidon tarpeisiin.

Cracked%20Earth_edited.jpg
Frost_edited.jpg
Bion-hoidot 2

Palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavissa tilanteissa. Puhdistaa ihon tehokkaasti kuona-aineista, ilmansaasteista, tukoksista ja epäpuhtauksista.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Auttaa palauttamaan iholle energistä kirkkautta ja raikkauden tuntua.

Feathers

Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta.

Clementine

Aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Tropical Fruits

Kasvohoito ihon välittömään kirkastukseen ja mikrobiomin hyvinvointiin. Entsymaattiset erikoiskuorintamme ovat kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön. Pintakuivalle-, elottomalle iholle, jossa pinnallisia pigmenttimuutoksia.

bottom of page