top of page
BION
AHA - ADVANCED PEEL
AHA.jpg

Signature-hoitomme kohti syväulotteisia hoitotuloksia. 

 

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, glykolihappo 30% ja maitohappo 35%, tarjoavat tehokkaimmat hoitotuloksemme monenlaisiin ihonhoidon tarpeisiin. 

 

BiON-ammattikäyttöön kehitetyt hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita-, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla hapotushoidon tehoa on aktivoitu entisestään. Hoito räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

 

Tätä hoitoa ei tehdä kesäaikana, sillä hapotuksen jälkeen auringon kanssa on oltava hyvin varovainen, mutta tämä on loistava hoito muina vuoden aikoina ja esimerkiksi kesän jälkeen pigmenttimuutoksiin ja aurinkovaurioiden hoitoon. 

 

Kenelle: akne – ja aknearvet, ruusufinni, ikääntymismuutokset, suurentuneet huokoset, epäpuhtaudet – ja mustapäät, kuivuus – ja hilseily, pigmenttimuutokset, ihon kirkastus – ja heleytys.

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, hapotus glykolihapolla tai maitohapolla, rauhoittava kapseli, naamio, dekoltee-alueen hieronnan ja hoitovoiteen. Mekaaninen ihonpuhdistus tehdään tarpeen vaatiessa ja se sisältyy hoidon hintaa. 

93€ (1h 15min)

bottom of page