top of page

Palveluiden hinnasto voimassa alkaen 1.6.2023

GEELIRAKENNEKYNNET

Kynsistä tehdään joko luonnolliset, näyttävät tai mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Käytössäni on rakennegeeli (hard gel). Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tyyliisi sopivat kynnet! Huoltoväli noin kolmesta viiteen viikkoon.

Uudet: 95€ (2h 15min)

Huolto: 70€ (2h)

GEELILAKKAUS

 Geelilakka on paksumpi ja kestävämpi lakka, joka myös suojaa kynttä tavallista kynsilakkaa paremmin. Kestää kolmesta neljään viikkoon. Geelilakalla ei kuitenkaan pysty pidentämään tai muuttamaan kynnen muotoa. 

Huollon yhteydessä vanha lakkaus poistetaan.

Uudet: 48€ (1h)

Huolto: 48€ (1h)

VAHVISTETTU GEELILAKKAUS

Tehdään kevyt vahvistus luonnon kynnelle. Pituutta ei lisätä. Huomaathan että oman kynnen vahvistus geelillä on eri palvelu. Kestää kolmesta viiteen viikkoon. 

53€ (1h 15min)

OMAN KYNNEN VAHVISTUS

Kynnen päälle levitetään ohut kerros rakennegeeliä, joka on vahvempi ja kestävämpi, kuin geelilakkaus. Vahvistus ei tuo kynsiin pituutta. Kestää kolmesta viiteen  viikkoon.

Uudet: 58€ (1h 15min)

Huolto: 58€ (1h 30min)

KESTOLAKKAUS

Toteutetaan geelilakalla, joka kestää kynsissä noin kaksi viikkoa. Lakkaus on kestävämpi, kuin normaali kynsilakka, ja se on myös helppo poistaa itse kotona.

 40€ (45min)

MANIKYYRI

Siistitään kynsinauhat ja kynnen pituus. Kevyt kynsien muotoilu. Halutessasi mahdollista ottaa kestolakkaus manikyyrin yhteydessä.

35€ (45min)

PIKAMANIKYYRI

Siistitään kynsinauhat, muotoillaan kynnet ja kiillotetaan kynnen pinta.

30€ (30min)

VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS

Siistitään kynsinauhat ja kynnen pituus. Kevyt varpaankynsien muotoilu sekä kestävä geelilakkaus, joka pysyy parhaimmillaan yli kuukauden.

Uudet: 50€ (45min)

Huolto: 55€ (1h)

PEDIKYYRI

Siistitään kynsinauhat ja kynnen pituus. Kevyt varpaamkynsien muotoilu. Halutessasi mahdollista ottaa kestolakkaus pedikyyrin yhteydessä.

35€ (45min)

bottom of page