top of page

AKNEN ETÄHOITO

1

2

3

4

5

KONSULTAATIO

Olemme yhteydessä sinuun  ja pyydämme vastaamaan alkuhoidon kysymyksiin. Voimme sopia halutessasi etätapaamisen, jolloin pääsemme näkemään ihosi- ja sen ajankohtaiset tarpeet. Voi myös lähettää ihostasi kuvat sähköpostitse.

SUOSITUKSET

Olemme analysoineet ihosi yksilölliset tarpeet ja niiden pohjalta sinulle on koostettu hoitoosi soveltuva aloituspakkaus. Saat tuotteiden mukana myös kattavat hoito-ohjeet, jotka ovat tukenasi hoidon aloituksessa.

HOIDON ALOITUS

Hoitosi on valmis alkamaan ja olet saanut käyttöösi suositellut hoitotuotteet. Aloita tuotteiden käyttö ohjeiden mukaan ja ole yhteydessä, mikäli sinulla herää kysymyksiä koskien hoitoa.

HOIDON SEURANTA

Sovin kanssasi etätapaamisen 2- ja 4- hoitoviikoille, jolloin pystyn seuraamaan hoitosi etenemistä sekä tulosten saavuttamista.

YLLÄPITO 

Tavoitteenamme on hyvinvoivan ja tasapainoisen ihon saavuttaminen. Olen tukenasi myös hoidon jälkeen ja autan sinua ylläpitämään hoitosi tuloksia.

Aknehoidon etäohjauspaketti 110€

 

Paketti sisältää alkukonsultaation, tuotesuositukset ja hoito-ohjeet, aloituspakkauksen (n. 4-5vko kotihoitoon), ilmaiset postitukset, 2-3 etä tapaamista hoidon seurantaan. 

Huomioithan, että muutos ihossa ei tapahdu yhdessä yössä. Iho tarvitsee aikaa uusiutukseen ja tämä on todella yksillöllinen vaihe. Joillakin uusiutuminen vie vain muutaman päivän, osalla pidempään. Olisi siis hyvä, että lähiviikoille ei olisi mitään tärkeää, kuten juhlaa tiedossa.

Tiedustelut ja hoidon aloitus sähköpostitse:

bottom of page